TÉMA

Martin Ondráček

Přemysl „přeorá“ až tři hektary. Ukrajina má brzy získat raketomet, na který se vybraly desítky milionů korun

Raketomet RM-70 nazvaný Přemysl bude předán na Ukrajinu během několika týdnů. Ve sbírce Dárek pro Putina se na něj vybralo již 30 milionů korun. Součástí dodávky má být i 365 raket, řekl ve čtvrtek novinářům Martin Ondráček z iniciativy Dárek pro Putina.
23. 3. 2023Aktualizováno23. 3. 2023, 13:58|

Sbírka na „dárek pro Putina“ vynesla dost peněz na tank k obraně Ukrajiny. Dárci mohou přispět i na munici

Peníze na tank Tomáš, který dostanou ukrajinské ozbrojené síly, jsou pohromadě. Organizátoři sbírky, do které přispělo jedenáct tisíc lidí, pořídí za 30 milionů korun modernizovaný tank T-72. Jméno Tomáš upomíná na prvního československého prezidenta. Sbírka bude pokračovat, organizátoři ještě shánějí peníze na munici.
3. 10. 2022|
Newsroom téma týdne

Seznam omezuje zprávy, CNN na Primě před startem opustil ředitel. Televizní zpravodajství je drahé a v Česku se nemusí vyplatit

Dvě největší soukromé zpravodajské televize čekají v současnosti zlomové změny. Seznam snižuje objem vysílaného zpravodajství a na CNN Prima News se ještě před oficiálním startem změnilo vedení. Mediální odborníci se shodují, že provozovat soukromý zpravodajský kanál je v Česku hodně náročné a prakticky téměř vždy finančně nevýhodné. Téma pro pořad Newsroom ČT24.
11. 1. 2020|