TÉMA

SK Slavia Praha

Nová a složitá pravidla. K tanci je potřeba test, nad tři tisíce lidí na akci už ale jen test nestačí

Pro hromadné akce začnou platit nová pravidla. Od začátku srpna se jich bude moct zúčastnit víc lidí a povolený bude nově také tanec. Pravidla jsou ale poměrně složitá a mají řadu podmínek. Nad limit 3 tisíc diváků už nestačí test, všichni další zájemci musí být plně očkovaní nebo prodělat v posledních 180 dnech covid-19.
27. 7. 2021|

Do Černínského paláce míří neznámá tvář. Kritici upozorňují na Kulhánkovy vazby na Čínu

Do čela české diplomacie by se měl na půl roku postavit Jakub Kulhánek, kterého na toto prestižní místo nominoval šéf ČSSD a vicepremiér Jan Hamáček. Právě pro něho Kulhánek – i mnoha politikům poměrně neznámý – v posledních osmi letech pracoval.
14. 4. 2021|

Klokani klokanům. Pražská fotbalová Bohemka podpoří Austrálii

Do finanční pomoci Austrálii se zapojí také pražský fotbalový klub Bohemians Praha 1905. Informaci potvrdil mluvčí týmu Jan Strýhal. Očekává, že se vybere částka v řádech desetitisíců. Fotbalový klub z Vršovic je historicky spjatý právě s Austrálií, ve znaku má proto zeleného klokana.
16. 1. 2020|

Evropská centrála společnosti CITIC dostala mocného šéfa. Slavii nadále řídí Tvrdík

Předsedou představenstva CITIC Europe Holdings se stal Cchaj Chua-siang, který je také předsedou dozorčí rady celé mateřské čínské korporace CITIC Group. Na svém twitterovém účtu o tom informoval člen vedení firmy Jaroslav Tvrdík. Uvedl, že on sám nadále plně zodpovídá mimo jiné za fotbalovou Slavii Praha, kde je předsedou představenstva.
14. 12. 2019|