TÉMA

Tiché hrozby

Bouřlivého počasí bude v Česku přibývat, varují Tiché hrozby

Bouřlivé počasí je hrozbou, kterou musí Česká republika řešit stále více. Ať už jsou to povodně, sucho, nebo větrné bouře, stojí naši zemi spoustu energie. Zabývá se jimi třetí díl dokumentárního cyklu Tiché hrozby, který Česká televize vysílá v pátek od 20 hodin na ČT24. Další díl uvidí diváci následující týden v pátek ve stejný čas, pořad moderuje Václav Moravec.
4. 10. 2019|

Tiché hrozby: Zemětřesné roje přinášejí do Česka otřesy, při kterých praskají zdi

Většinu hrozeb umí lidé rozpoznat, jiné jsou ale skryté a prakticky neviditelné. Patří k nim zejména ty geologické – například zemětřesné roje. Zabývá se jimi druhý díl dokumentárního cyklu Tiché hrozby, který Česká televize vysílá v pátek od 20 hodin na ČT24. Další díly uvidí diváci v následujících týdnech vždy v pátek ve stejný čas, pořad moderuje Václav Moravec.
27. 9. 2019|

Česká krajina je v pohybu, sesuvy jsou ničivé, varuje nový pořad Tiché hrozby

Řadu hrozeb umí lidé rozpoznat, jiné jsou však skryté a prakticky neviditelné. Patří k nim zejména ty geologické – a k nejhorším se řadí sesuvy půdy. Zabýval se jimi první díl dokumentárního cyklu Tiché hrozby, který Česká televize vysílala v pátek od 20 hodin na ČT24. Další díly uvidí diváci v následujících týdnech vždy v pátek ve stejný čas, pořad moderuje Václav Moravec.
20. 9. 2019Aktualizováno20. 9. 2019, 21:54|