TÉMA

Šeberov

Na výjezdu z Prahy u Šeberova začala stavba protihlukové stěny. Řidiči musejí počítat s dopravním omezením

Začala výstavba protihlukové stěny u části dálnice D1 v Praze-Šeberově. Hluk tam dlouhodobě obtěžoval místní obyvatele. Provoz na nejvýznamnější dopravní tepně republiky to zkomplikuje do konce října. Omezení se uskuteční po částech a řidiči by měli ve špičce počítat se zdržením od deseti minut do půl hodiny.
19. 9. 2023|

D1 ve směru do centra Prahy uzavřela po poledni nehoda dvou nákladních aut, už je průjezdná

Nehoda dvou nákladních vozidel v Praze v oblasti Chodova po poledni uzavřela dálnici D1 ve směru do centra. Řidič jednoho z vozů zůstal v autě zaklíněn, hasiči ho vyprostili. Zhruba padesátiletý muž utrpěl mnohačetná poranění, záchranáři ho v umělém spánku přepravili letecky do vinohradské nemocnice, řekla mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. Provoz na dálnici zhruba hodinu zcela stál, kolem 13:45 už mohli řidiči projíždět úsekem jedním jízdním pruhem. Plně obnoven byl provoz až několik hodin poté.
3. 11. 2021Aktualizováno3. 11. 2021, 19:32|

Večer začala na D1 před Prahou odložená uzavírka. O změnu termínu požádal ŘSD Andrej Babiš

V neděli večer začaly očekávané práce na značení zužovaného úseku dálnice D1 přímo před Prahou mezi druhým a jedenáctým kilometrem ve směru na Brno. Práce měly začít už v pátek, jenže Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) s nově pověřeným šéfem Radkem Mátlem je na poslední chvíli odsunulo. Zřejmě na žádost premiéra, který o tom napsal na Twitter.
28. 7. 2019|