TÉMA

Vladimír Mlynář

„Trvalo dlouho, než jsem pochopil,“ řekl prezident při pietě k výročí invaze. Během jeho projevu zazněl pískot

Na jednom z míst vzdoru, kde 21. srpna 1968 tekla krev, položili nejvyšší představitelé státu věnce k připomenutí 55. výročí invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa. Oproti minulým letům přišel na pietu i prezident republiky, jehož předchůdce se léta vyhýbal veškerým veřejným vystoupením spojeným s 21. srpnem.
21. 8. 2023Aktualizováno21. 8. 2023, 19:16|

Odchod zakladatele přežil Apple, zvládne ho i PPF, míní Mlynář. Podle Klause lidé ze skupiny rozpad nedopustí

Skupina PPF bude i po smrti jejího zakladatele Petra Kellnera fungovat dál, ve vysílání ČT24 se na tom shodli Kellnerův spolupracovník Vladimír Mlynář a bývalý prezident Václav Klaus. Podle Mlynáře však bude společnost jiná a odchod šéfa bude velmi složitý. Klaus míní, že lidé, kteří pro PPF pracují, by rozpad skupiny nedopustili. Odchod svého zakladatele přežil Apple, zvládne to i PPF, řekl Mlynář.
30. 3. 2021|

Vrtulník s Kellnerem těsně nepřelétl hřeben a narazil do hory, uvádějí vyšetřovatelé

Vrtulníku, při jehož havárii přišlo v sobotu na Aljašce o život pět lidí včetně nejbohatšího Čecha Petra Kellnera, se podle amerických vyšetřovatelů těsně nepodařilo přelétnout horský hřeben. Napsal o tom zpravodajský web Anchorage Daily News. Stroj Airbus AS350B3 se s šestičlennou skupinou zřítil v blízkosti ledovce Knik. Předpokládá se, že skupina se v oblasti věnovala heliskiingu, tedy extrémnímu sportu, při němž jsou jezdci na lyžích nebo snowboardu vysazováni z vrtulníku do volného terénu.
30. 3. 2021Aktualizováno30. 3. 2021, 20:52|
Události komentáře

Chceme zachovat vyváženou televizi, ujišťuje o akvizici TV Nova Mlynář z PPF

Nejbohatší Čech Petr Kellner se stal novým majitelem televize Nova. Jak to změní zdejší mediální prostředí? A jde nejbohatšímu Čechovi skutečně jen o byznys, jak říká, nebo chce rozšiřovat i svůj vliv? O tom vedla Marcela Augustová v Událostech, komentářích rozhovor s ředitelem pro vztahy s veřejným sektorem skupiny PPF Vladimírem Mlynářem a generálním ředitelem CME Michaelem del Ninem.
30. 10. 2019|
Události komentáře

Kellnerovy obchody v Číně jsou rizikem, míní Fischer. Zatahujete nás do politiky, oponuje Mlynář

Miliardář Petr Kellner by měl přijít do Senátu vysvětlovat spolupráci své firmy PPF s Čínou. Trvá na tom senátor Pavel Fischer (nestr.) mimo jiné proto, že Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB) označil v prosinci čínskou firmu Huawei za bezpečnostní riziko. PPF s ní ale podepsala memorandum o spolupráci.Tématu se věnovaly Události, komentáře.
11. 4. 2019|