TÉMA

Twenty One Pilots

Ostrava vyhlíží The Killers. Odkládaný koncert Twenty One Pilots měl i českou linku

Druhým dnem ve čtvrtek v Ostravě pokračuje hudební festival Colours of Ostrava. Na programu je jedna z hlavních hvězd letošního ročníku, americká rocková kapela The Killers. Středeční večer patřil dlouho odkládanému koncertu Twenty One Pilots. Festival pokračuje až do soboty.
14. 7. 2022|

Po covidové pauze začínají Colours of Ostrava a slibují nejlepší ročník v historii. Ve středu vystoupí Twenty One Pilots

Po covidové odmlce se pod vysoké pece v Dolních Vítkovicích vrací festival Colours of Ostrava, největší hudební akce v zemi. Čtyřdenní kulturní program se letos odehraje na devatenácti venkovních i vnitřních scénách. Areál se otevřel ve středu v pravé poledne. Středa bude na ostravských pódiích vrcholit vystoupením americké elektronické skupiny Twenty One Pilots.
13. 7. 2022|

Přípravy na Colours of Ostrava vrcholí. Podnikatelé doufají, že smažou ztráty z covidových let

V Dolních Vítkovicích vrcholí přípravy festivalového areálu pro Colours of Ostrava. Jedna z největších hudebních akcí roku začíná ve středu. Poslední dva ročníky musely být kvůli pandemii koronaviru zrušeny, podnikatelé proto doufají, že letošní ročník jim pomůže smazat ztráty. Podle odhadů ekonomů je přínos festivalu pro město v řádech desítek milionů korun.
11. 7. 2022|

Twenty One Pilots míří do Prahy

Držitelé ceny Grammy Twenty One Pilots se vrací do Prahy. Jejich koncert proběhne 16. února 2019 v O2 Areně v rámci světového turné The Bandito Tour, na kterém představí své poslední album Trench.
7. 2. 2019|

Klip týdne: Twenty One Pilots utíkají o život. Je libo chemikálie?

Další novinkou ze své videoklipové sbírky se rozhodli potěšit své fanoušky Twenty One Pilots, tentokrát ke skladbě Chlorine. Dvojice z amerického Ohia představila klip jen několik dní předtím, než odstartuje evropská část jejich turné Bandito Tour.
27. 1. 2019|