TÉMA

Vladimír Michálek

Romeo, Cimrman i Škola, základ života. Sledujte divadlo v iVysílání

Pokud byste si chtěli pustit všechna videa v iVysílání, potřebovali byste si na jejich sledování vyhradit 3918 dní. Zorientovat se v množství záznamů pomůžou tipy webu ČT24, zaměřené zejména na kulturní pořady. Na úvod zveme diváky do divadla – na činohru, balet i nový cirkus.
12. 3. 2020|

Úhoři mají nabito, Vladimír Michálek je vysílá do akce a do kin

Uniformu nosí z nudy, svoje akce ale berou smrtelně vážně. Robert, Arny, Karlos, Dave a Komár jsou členové týmu, který do akce a od 21. února i do kin poslal režisér Vladimír Michálek. Ve snímku Úhoři mají nabito si ve volných chvílích hrají na Útvar rychlého nasazení. V hlavních rolích černé komedie koprodukované Českou televizí se objeví bratři Hádkové, Jiří Vyorálek či Oldřich Kaiser.
21. 2. 2019|

Úhoři už mají nabito. Před ostrým zásahem do kin vystřelují trailer

Doma to skřípe, dluhy se vrší a v práci to jde od desíti k pěti. Jak zažít ještě nějaké to vzrušení a zároveň pocit, že má člověk svůj život ve svých rukou? Pětice chlapíků v novém filmu Vladimíra Michálka si hraje na falešný Útvar rychlého nasazení. Černá komedie Úhoři mají nabito se do kin chystá 21. února, už nyní se ale představuje prvním trailerem.
14. 1. 2019|

Režisér Michálek nabíjí úhoře. Ve filmu se připletou k přepadení benzinky

Na západě Čech se Oldřich Kaiser připletl k přepadení benzinky. Na přání režiséra Vladimíra Michálka, který vše zaznamenal jako scénu pro svou novou černou komedii, kterou na Šumavě natáčí. Příběh o partě lidí, kteří se nedokážou vypořádat s vlastním životem a začnou si hrát na zásahovou jednotku, uvede pod názvem Úhoři mají nabito.
5. 8. 2018|

Kaiser, Vyorálek a Hádek se dali k URNA. Režisér je učí střílet

Režisér a scenárista Vladimír Michálek vzal herce svého chystaného filmu na střelnici. Zacházet s pistolí se pro potřeby své role musí naučit Oldřich Kaiser, Jiří Vyorálek nebo Matěj Hádek. V černé komedii Benzina Dehtov si totiž budou hrát na členy Útvaru rychlého nasazení.
23. 6. 2018|