U Brna na D2 leží už několik hodin kamion

Brno - Na dálnici D2 leží na sedmém kilometru ve směru z Bratislavy převrácený kamion. I když se nehoda stala ve tři hodiny ráno, specializovaná firma začala přeskládávat náklad na přistavené vozidlo až před obědem. S nákladem totiž není možné vozidlo vyprostit, a tak u nehody čeká jeřáb, dokud nebude náklad - automobilové díly - odstraněn z návěsu. Kamion patří maďarské společnosti a díly vezl do Německa. Díky zaváhání řidiče, ale jeho cesta skončila už před Brnem.

Kamion sjel z dálnice, srazil strom a zastavil se v příkopu. I když byla kabina poškozená, řidiči se naštěstí nic nestalo. „Ráno ve tři hodiny jsem volal do firmy, že jsem boural. První otázka byla, jestli jsem v pořádku. O vůz a náklad se vůbec nestarali,“ popsal maďarský řidič.

Za nehodou podle něj byla chvilka, ve které se plně nevěnoval řízení. „Cosi mě kouslo do nohy. Potřeboval jsem se poškrábat a sjel jsem mimo dálnici,“ dodal řidič, který už čeká na místě nehody přes deset hodin a dokud náklad nepřeskládají a jeho vozidlo nevyprostí, bude čekat dál.

NO COMMENT - Nehoda kamionu na D2 (zdroj: ČT24)