Do Hradce Králové se přestěhuje také Zimní Rock for People

Hradec Králové - Stejně jako v předchozích letech také letos uspořádají organizátoři jednoho z největších domácích hudebních letních open air festivalů Rock for People jeho malou zimní klubovou variantu. Pořadatelé loni letní přehlídku přesunuli z původního dějiště v Českém Brodě na Kolínsku do areálu letiště v Hradci Králové a do stejného města se letos z metropole přesune také Zimní Rock for People. organizátoři to uvedli na internetových stránkách festivalu www.rockforpeople.cz.

V pořadí šestý ročník festivalu Zimní Rock for People se odehraje 23. února v klubu Střelnice. Na scéně se vystřídají domácí kapely Vypsaná fixa, Skyline, UDG, Sto zvířat a také Horkýže Slíže ze Slovenska.

Na Zimní Rock for People zvou pořadatelé festivalu pravidelně převážně zástupce české hudební scény, kteří v předchozím ročníku festivalu podle jejich názoru u publika slavili největší úspěchy. V posledních letech přidali i některé zahraniční soubory. Předchozích pět ročníků přehlídky se uskutečnilo v pražském klubu Abaton.

Letní festival Rock for People se stejně jako v předchozích letech i letos uskuteční počátkem července.