Na rovné silnici zemřel řidič, policie uvažuje i o sebevraždě

Hlučín (Opavsko) – Náraz do pilíře mostu stál život řidiče felicie na státní silnici mezi Hlučínem a Ludgeřovicemi na Opavsku. Nehoda se stala na rovném úseku, policie proto zjišťuje, zda nešlo o sebevraždu. Není to však jediná možnost – podjezd, do kterého vůz narazil, je úzký, silnice zde nemá ani krajnici.

Smrtelná nehoda se stala na silnici I/56 před půl sedmou, autem, které narazilo do mostu, cestoval pouze čtyřiačtyřicetiletý řidič. „Narazil do betonového pilíře mostu vedoucího nad silnicí. Při dopravní nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Schindlerová. Kvůli havárii policisté silnici, která spojuje Opavu, Dolní Benešov, Hlučín a Ostravu, uzavřeli.

Proč vůz havaroval, policisté zatím nevědí. Vzhledem k tomu, že se nehoda stala na rovném úseku, uvažují i o tom, že řidič najel do mostu úmyslně. „Nemůžeme vyloučit možnou sebevraždu. Je to jedna z možností,“ uvedla mluvčí. Betonové pilíře ovšem silnici těsně obkličují, ta v místě, kde se nehoda stala, nemá ani krajnici.