Prima skoncovala se soutěží o hypnóze

Praha - Prima ukončila natáčení nových dílů zábavní soutěže o hypnóze Vím, cos dělal v pátek. Show podle zahraniční licence patřila k jarním novinkám Primy, její první tři díly ale měly příliš nízkou sledovanost. Zbylé díly, které má televize natočené do zásoby, by odvysílány být měly. Uvedl to dnes server Lidovky.cz s odkazem na informaci televize Z1.

„Pro tento moment nesplnila naše očekávání,“ řekla Lidovým novinám mluvčí Primy Jana Kocová, „nyní uvažujeme, jak dál.“ Co show v programu nahradí, zatím mluvčí neřekla.

Jedna z pěti jarních programových novinek Primy byla založena na tom, že zhypnotizovanému soutěžícímu byla postupně sugerována fakta, která jsou v rozporu s realitou. O pár dnů později musel v televizním studiu správně detailně zrekonstruovat, co v průběhu dne dělal a jak se choval.

Pořad Vím, cos dělal v pátek zřejmě doplatil na popularitu pořadu televize Nova Výměna manželek. Prima ho totiž nasadila do stejného času, na neděli po osmé večer, kdy teď Nova vysílá čtvrtou, premiérovou řadu své show, uvedl server.