Trojice mužů zmlátila 15letého chlapce kvůli cigaretě, přišel o ledvinu

Břeclav - V Břeclavi napadli v neděli tři neznámí muži patnáctiletého chlapce a brutálně jej zbili. Hocha převezla do nemocnice jeho matka, kterou si přivolal telefonem. Byl ihned operován, ale jeho stav je velmi vážný. Informovala o tom mluvčí policie Kamila Haraštová. Lékaři museli chlapci odebrat ledvinu. Má údajně poškozená játra a slezinu. O napadení zatím policie příliš podrobností nemá. Hoch zatím nevypovídal. Policie proto žádá veřejnost o pomoc.

Hoch matce při jízdě do nemocnice údajně řekl, že jej okolo 21:00 nedaleko hotelu Terezka v centru Břeclavi zastavili tři muži a požádali jej o cigaretu. Neměl ji, a proto jej prý zbili.

Zraněný si mobilním telefonem přivolal matku, která jej převezla do břeclavské nemocnice. Tam lékaři zjistili, že jeho zdravotní stav je velmi vážný a okamžitě mladíka operovali.

Policie nyní žádá všechny svědky, kteří se v neděli mezi 20:00 až 21:00 pohybovali břeclavskou ulicí Jana Palacha a všimli si čehokoli podezřelého, aby hned kontaktovali krizovou policejní linku 158.