TÉMA

Blanka Lednická

Lídři kandidátek Kraje Vysočina debatovali o životním prostředí. Odmítli zákaz prodeje spalovacích motorů
Životní prostředí a zemědělství rozebírali lídři kandidátek z Kraje Vysočina v předvolební debatě. Odmítli v ní zákaz prodeje spalovacích motorů, tématem byla ale i obnova lesů zasažených kůrovcem, extrémní počasí nebo česká potravinová soběstačnost. Hosty debaty byli Jiří Běhounek (ČSSD), Vít Kaňkovský (SPOLU), Radek Koten (SPD), Karolína Kubisková (PŘÍSAHA), Blanka Lednická (Piráti a Starostové), Drahoslav Ryba (ANO) a Josef Zahradníček (KSČM). Debatu moderovala Světlana Witowská.
16. 9. 2021|
Lídři z Vysočiny debatovali o zdravotnictví i o tom, jaké informace o stavu prezidenta zveřejňovat
Volební lídři z Kraje Vysočina se v předvolební debatě bavili o strategii Hradu, který zatím neinformoval o důvodech hospitalizace prezidenta Miloše Zemana. Řeč přišla i na jiná témata z programů jednotlivých stran, například na dostupnost zdravotní péče. Hosty předvolební debaty byli Jiří Běhounek (ČSSD), Vít Kaňkovský (SPOLU), Radek Koten (SPD), Karolína Kubisková (PŘÍSAHA), Blanka Lednická (PirátiSTAN), Drahoslav Ryba (ANO) a Josef Zahradníček (KSČM).
15. 9. 2021|
Covid pokračuje, říkají lídři z Kraje Vysočina. Debatovali o rouškách i dalším testování ve školách
Lídři politických stran, které kandidují do sněmovny, nejsou přesvědčeni, že by covid končil, což oznámil předseda vlády. V předvolební debatě České televize se lídři stran vyjádřili i k dalšímu testování ve školách, povinnému nošení roušek nebo vládním zakázkám na nákup zdravotnických pomůcek. Hosty byli Jiří Běhounek (ČSSD), Vít Kaňkovský (SPOLU), Radek Koten (SPD), Karolína Kubisková (PŘÍSAHA), Blanka Lednická (PirátiSTAN), Drahoslav Ryba (ANO) a Josef Zahradníček (KSČM). Debatu moderovala Světlana Witowská.
15. 9. 2021Aktualizováno15. 9. 2021, 22:21|