TÉMA

Miroslav Haindl

Stát musí podpořit cestovní ruch, výpadek klientů z Ruska je pro Karlovy Vary problém, shodují se lídři

Třetím tématem pondělní předvolební debaty lídrů za Karlovarský kraj byl cestovní ruch. Ten byl poměrně zásadně zasažen epidemií koronaviru. I proto se volební lídři shodují na nutnosti podpory ze strany státu. Do kraje a do lázní by také chtěli přilákat další hosty ze zahraničí, kteří by nahradili klientelu z Ruska. Ta před epidemií tvořila velký podíl hostů.
14. 9. 2021|

Lídři kandidátek v Karlovarském kraji debatovali o státní správě. Na nutnosti digitalizace se shodli všichni

Lídři stran, hnutí a koaličních uskupení, které kandidují do Poslanecké sněmovny v Karlovarském kraji, hovořili v předvolební debatě ČT24 o fungování státní správy. Všichni se shodli na tom, že by měla být efektivnější. To by měla zajistit například její digitalizace, podle některých by dokonce pomohlo i snížení počtu státních zaměstnanců na úřadech.
14. 9. 2021|

Plošná opatření už nechceme, prohlašovali volební lídři z Karlovarského kraje v debatě o covidu

V první části předvolební debaty s lídry za Karlovarský kraj se mluvilo o covidu-19. Řeč se točila kolem situace v kraji, ale i o krocích vlády, na jejíž reakci na pandemii se názory různily. Lídři představili také konkrétní plány, jak proti nákaze bojovat dál. Hosty debaty byli Jan Bureš (SPOLU), Miroslav Haindl (PŘÍSAHA), Pavel Hojda (KSČM), Karla Maříková (SPD), Jana Mračková Vildumetzová (ANO), Tomáš Svoboda (ČSSD) a Petr Třešňák (PirátiSTAN).
13. 9. 2021Aktualizováno13. 9. 2021, 22:01|