TÉMA

Nástražný výbušný systém

V Horšovském Týně explodoval podomácku vyrobený výbušný systém, zranil jednoho muže

Na sídlišti v Horšovském Týně v noci na úterý zranil jednačtyřicetiletého muže podomácku vyrobený nástražný výbušný systém. Informovala o tom policie. Muž, který se vracel z práce, našel před bytovým domem papírovou krabičku. Když ji odstrčil nohou na stranu, explodovala a střepiny ho zranily v obličeji. Na místě zajistili policisté několik kriminalistických stop, které teď podrobí odborným expertizám. Případ prověřují krajští kriminalisté, požádali veřejnost o spolupráci.
20. 2. 2024Aktualizováno20. 2. 2024, 20:42|

Státní zastupitelství obžalovalo muže, který střílel na úřadu práce v Praze

Státní zastupitelství obžalovalo muže, který se podle policie přiznal k loňské střelbě na pražském úřadu práce, jejíž obětí se stala jeho zaměstnankyně. Střelci hrozí výjimečný trest včetně doživotního vězení.
19. 4. 2022Aktualizováno19. 4. 2022, 13:50|

Policie zadržela člověka podezřelého z výbuchu auta v Přerově. Hrozí mu až osm let

Policisté zadrželi osobu podezřelou z nastražení výbušného systému na autě v Přerově, uvedla ve středu přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová. Zadrženého člověka obvinili z obecného ohrožení, hrozí mu až osm let vězení. Zaparkovaný VW transportér vybuchl v Sušilově ulici v pondělí, nikdo nebyl zraněn. Vůz byl jen několik dní označen novými firemními polepy, patří majiteli sportovního obchodu.
1. 9. 2021|