TÉMA

Josef Polášek

Do seriálové Osady se vrací od září chataři

V nových dílech seriálu Osada se opět sejde skupina víceméně svérázných postav, které si jezdí užít víkendy do Záhoří. Začíná se prvního září od 20:10 na ČT1. Dosavadní osazenstvo zůstává z větší části stejné, jeden pár v pokračování chybí, ale zároveň přibydou noví chataři.
22. 8. 2023|

Válka, StB a exekuce, ale i Cimrman a hospody. Česká televize odvysílá nové dokumenty

Dokumentární detektivka o exekuci, příběhy pěstounů, pohled do zákulisí válečných reportérů, stopy Járy Cimrmana, portréty herce Jaromíra Hanzlíka či návrhářky Hany Podolské, skrytý svět Planety Praha a také dvacetidílný projekt o Státní bezpečnosti. Nová dokumentární tvorba, kterou Česká televize připravila do vysílání, je rozmanitá formou i tématy.
26. 1. 2023|

Petr Kolečko může za nevěru „zbožňovaného“ Bartošky i za vztahy mezi chataři. Podívejte se na ukázky

V září se diváci mohou těšit na dva tituly podle scénáře Petra Kolečka. Do kin se dostane komedie Zbožňovaný o dlouhodobé nevěře a jejích následcích, v hlavní roli s Jiřím Bartoškou. Snímek, který Kolečko i režíroval, vznikl s přispěním České televize. Na obrazovce ČT se začne také na podzim vysílat nový komediální seriál Osada. Sleduje vztahy různorodých lidí, kteří mají ale jedno společné – chataření.
29. 7. 2021|

Z iVysílání: Dokumentární cykly a seriály nahlíží do lidí, krajiny, divů i záhad

Pokud byste si chtěli pustit všechna videa v iVysílání, potřebovali byste si na jejich sledování vyhradit 3918 dní. Zorientovat se v rozsáhlém videoarchivu pomůžou tipy webu ČT24. Tentokrát vybíráme dokumentární cykly a seriály, díky nimiž mohou diváci poznat blíže lidi, přírodu či památky.
7. 4. 2020|