TÉMA

Michal Bureš

Kmotr si pro sebe ukradl Audioknihu roku 2022, s pomocí Oldřicha Kaisera

Absolutním vítězem ankety Audiokniha roku 2022 se stala mafiánská sága Kmotr. Bestseller Maria Puza načetl Oldřich Kaiser. Kmotr v jeho podání zvítězil také v kategoriích Interpret a Jednohlasná četba. Odborná porota rozdala ceny celkem v deseti kategoriích. Za mimořádný přínos byla oceněna Taťjana Medvecká.
27. 4. 2023|

V Hradci Králové někdo poničil vystavené vraky z Ukrajiny

V centru Hradce Králové někdo tento týden poškodil vraky aut dovezené z válkou zasažené Ukrajiny. Řekl to ředitel východočeské pobočky organizace Paměť národa Michal Bureš. Tři autovraky jsou součástí putovní výstavy Příběhy z Ukrajiny, která v Hradci začala 17. listopadu a potrvá do 6. prosince. Má poukázat na hrůzy konfliktu dotýkající se civilního obyvatelstva Ukrajiny. Výstava podle Bureše vzbudila vlnu emocí už při instalaci. Poškozením vraků se začala zabývat policie.
25. 11. 2022Aktualizováno25. 11. 2022, 14:57|

Koukalová, Kovy, Graves či Hanuš. Seznamte se s hvězdami, které tančí v desáté StarDance

Na podzim chystá Česká televize už podesáté oblíbenou taneční soutěž StarDance. O titul „král a královna parketu“ se bude opět ucházet deset známých osobností, povedou je nově tanečníci, které diváci neznají z předchozích ročníků. Obměnou prošla i porota, v roli jednoho z porotců se představí loňský soutěžící Richard Genzer.
10. 6. 2019Aktualizováno24. 7. 2019, 11:36|