TÉMA

Lucerna Music Bar

Nové album Třecí plochy. Mňága a Žďorp nemelou jen staré písničky, tvorba je příliš zábavná

V pořadí už čtrnáctou desku nazvanou Třecí plochy pokřtila skupina Mňága a Žďorp v pražském Lucerna Music Baru. Tématem zůstávají především láska a vztahy. Kapela z Valašského Meziříčí letos slaví 32 let na hudební scéně a ročně odehraje okolo stovky koncertů.
18. 12. 2019|

G. Love dovezl do Česka arašídové máslo, hip hop a lásku

Po jednadvaceti letech se vrátil do Evropy americký písničkář Garrett Dutton, známý pod uměleckým jménem G. Love. Frontman kapely G. Love & Special Sauce dluh vůči českým fanouškům splácí hned dvakrát: po nedělním akustickém koncertě v pražském Lucerna Music Baru vystoupí v pondělí ještě v brněnském Kabinetě Múz.
21. 10. 2019|

Nejsme Nirvana, připomněla kapela Helmet v Praze. A začala počítat do třiceti

Do Česka se vrátili koncertovat Helmet, jedna z nejvlivnějších kapel devadesátých let, která vzešla z alternativního podhoubí v éře Nirvany. V pražském Lucerna Music Baru zahájili v úterý šňůru ke třiceti letům na scéně. Třicet je také skladeb, které na výročních koncertech zahrají ve třiceti evropských a následně amerických městech. Události v kultuře při té příležitosti vyzpovídaly frontmana a jediného stálého člena kapely Page Hamiltona.
4. 9. 2019|

Nechte zpívat Mišíky. Legendární muzikant vystoupí s celou rodinou

Po pauze se vrací na podium legenda českého big beatu Vladimír Mišík, objeví se ale na něm hned s celou rodinou. Zahraje nejen svoje nejznámější skladby, ale zazní i sólové projekty jeho manželky a dětí. Vystoupí 25. dubna na 18. ročníku festivalu Vítání jara od 19:30 v pražském Divadle Hybernia.
22. 4. 2019|