TÉMA

Boršice

Policie našla pohřešovaného chlapce, pátraly po něm desítky lidí

Policie ve čtvrtek po poledni nalezla třináctiletého chlapce z Uherskohradišťstka, kterého rodina postrádala od středečního večera. Podle policistů je v pořádku. Po chlapci pátraly desítky lidí.
9. 6. 2022Aktualizováno9. 6. 2022, 12:52|

První dva kameny zmizelých ve Zlíně připomínají manžele Weinsteinovy

Zlín má své první kameny zmizelých. V centru města, v ulici Rašínova, připomínají manželský pár Zdeňku a Bernarda Weinsteinovy. Kameny jsou vzpomínkou na lidi, které nacisté vyhnali z domovů a následně zavraždili v koncentračních táborech.
22. 7. 2021|

Velehradský domov pro zdravotně postižené opouští klienti. Kraj uvažuje o jeho konci

Zdravotně postižení klienti míří z velkých ústavů do soukromí, sloužit jim bude třeba nový dům v Boršicích na Uherskohradišťsku. Zlínský kraj trvá na oslabení kapacitně větších pobytových zařízení, proto zastavil příjem nových klientů do ústavů ve Chvalčově, Uherském Brodě a na Velehradě. Zařízení, ve kterých žijí stovky klientů, se bojí zániku.
4. 9. 2019|

Napadení poslance Dominika Feriho zřejmě zůstane bez trestu

Státní zástupce podmíněně odložil návrh na potrestání dvojice mužů, kteří koncem dubna napadli na ochutnávce vín na Uherskohradišťsku poslance TOP 09 Dominika Feriho. ČT to řekl dozorující státní zástupce Tomáš Pindur. Současně mužům uložil zkušební dobu 15 měsíců, kdy se nesmí dopustit trestného činu. Dvojici původně policie vinila z výtržnictví a pokusu o ublížení na zdraví.
10. 6. 2019Aktualizováno10. 6. 2019, 10:58|

Mužům, kteří napadli poslance Feriho, hrozí až tři roky vězení

Otci se synem, kteří napadli v dubnu při koštu vín v Boršicích na Uherskohradišťsku opozičního poslance Dominika Feriho (TOP 09), hrozí až tříleté vězení. Policie je podezřívá z ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a výtržnictví. Oznámila to mluvčí uherskohradišťské policie Milena Šabatová.
29. 5. 2019|

Poslance Feriho propustili z nemocnice. Policie z napadení zatím nikoho neobvinila

Poslance TOP 09 Dominika Feriho v neděli odpoledne napadla na koštu vín v obci Boršice na Uherskohradišťsku dvojice neznámých mužů. Zraněný Feri byl s řeznou ránou na zádech převezen do nemocnice. V pondělí politika z nemocnice propustili, policie zatím nikoho neobvinila.
21. 4. 2019Aktualizováno22. 4. 2019, 11:56|