TÉMA

Vojkovice

Provoz na trati mezi Brnem a Břeclaví zastavilo stržené vedení. Vlaky na Slovensko měly několikahodinové zpoždění

Kvůli stržené troleji u Hrušovan u Brna nejezdily od devíti hodin ráno vlaky mezi Brnem a Břeclaví. Spoje na hlavní trase směrem na Slovensko a Rakousko pět hodin stály a vlaky nabíraly mnohahodinová zpoždění. České dráhy zavedly náhradní autobusovou dopravu. Provoz na trati se během dne podařilo obnovit.
22. 10. 2019Aktualizováno22. 10. 2019, 19:39|

Soud poslal oba podezřelé z přepadení benzinky, při kterém zemřela čerpadlářka, do vazby

Mělnický soud ve čtvrtek poslal do vazby dva muže obviněné kvůli prosincovému loupežnému přepadení čerpací stanice v Nelahozevsi a zastřelení její obsluhy. Oba se vzdali práva stížnosti proti vazbě. U soudu vypovídal pouze mladší z nich, který je obviněný z loupeže a hrozí mu až desetiletý trest. Jeho dvaatřicetiletý komplic obviněný z vraždy vypovídat odmítl, uvedl státní zástupce Tomáš Milec.
17. 1. 2019|

Za přepadení benzinky policie stíhá dva muže. Prvního za vraždu, druhého za loupež

Policisté zahájili stíhání dvou mužů, kteří jsou podezřelí z prosincového přepadení čerpací stanice v Nelahozevsi a vraždy obsluhy. Zadrželi je v pondělí a podali návrh na vazbu. Dvaatřicetiletého muže viní z vraždy, šestadvacetilého z loupeže. Pachatelé při činu ukradli deset tisíc korun v hotovosti a cigarety za zhruba tři tisíce, uvedla středočeská policie.
16. 1. 2019Aktualizováno16. 1. 2019, 15:42|

Dva podezřelé z vraždy čerpadlářky v Nelahozevsi zadržela policie

Policisté v pondělí večer zadrželi dva podezřelé z prosincové vraždy obsluhy benzinové stanice v Nelahozevsi. Uvedl to server Aktu.cz, České televizi to potvrdil mluvčí středočeské policie. Věk ani pohlaví zadržených zatím policisté nezveřejnili. Pachatelům v případě odsouzení hrozí 15 až 20 let vězení, případně i výjimečný trest.
15. 1. 2019Aktualizováno15. 1. 2019, 19:55|