TÉMA

Jan Bártek

Petr Kolečko může za nevěru „zbožňovaného“ Bartošky i za vztahy mezi chataři. Podívejte se na ukázky

V září se diváci mohou těšit na dva tituly podle scénáře Petra Kolečka. Do kin se dostane komedie Zbožňovaný o dlouhodobé nevěře a jejích následcích, v hlavní roli s Jiřím Bartoškou. Snímek, který Kolečko i režíroval, vznikl s přispěním České televize. Na obrazovce ČT se začne také na podzim vysílat nový komediální seriál Osada. Sleduje vztahy různorodých lidí, kteří mají ale jedno společné – chataření.
29. 7. 2021|

Láska v čase korony je komplikovanější. Nový seriál ČT oboje bere s humorem

Lupiči před dveřmi, hrubá mouka a učitelka na telefonu. Postavy a rekvizity, s nimiž rozehrává Česká televize nový komediální seriál Láska v čase korony. Příběhy obyvatel jednoho činžovního domu odráží situace, které během omezení v důsledku koronavirové krize zažívají sami diváci. Jejich historkami je také postupně vznikající scénář inspirován. První díl z celkem šesti odvysílá Česká televize 4. května ve 21:10 na Jedničce.
4. 5. 2020|

Láska v čase korony. ČT točí humorný seriál o pandemii, píší ho sami diváci

Jeden dům, tři generace a jedna pandemie. Česká televize se se stávající tíživou situací rozhodla bojovat humorem, a 14. dubna proto začne natáčet seriál Láska v čase korony, který nelehké časy divákům odlehčí. Sami navíc mohou svými humornými příběhy přispět, pod dohledem Tomáše Baldýnského z jejich příspěvků vzniknou další díly seriálu, který se tak bude točit postupně. První – a jediný díl vymyšlený bez pomoci diváků – odvysílá ČT1 27. dubna ve 21:10.
6. 4. 2020|

ČT natáčí komediální krimi od tvůrce Kosma. Zločince stíhají Tři poldové a nemluvně

Namísto zbraně dudlík a plenky, namísto drsné policejní stanice rodinný domek v menším středočeském městě. Česká televize natáčí komediálně detektivní seriál Tři poldové a nemluvně podle scénáře Tomáše Baldýnského. Za režií stojí dvojice Jan Bártek a Radek Bajgar a v rolích „tří poldů“ se objeví Svatopluk Skopal jako penzionovaná policejní legenda a Marek Němec a Marek Adamczyk coby jeho synové a pokračovatelé rodinné policejní tradice.
20. 11. 2018|