TÉMA

Anna K.

Pevný vztah vydrží i peklo, říká Anna K. láskyplným Údolím včel

Anna K. vydává po šesti letech nové album Údolí včel. Osobní nahrávku „plnou životní pravdy a prožitků“ zpěvačka charakterizuje jako láskyplnou výpověď o síle vztahu a lásky. Brání se přitom klišé. Všechny skladby napsal i tentokrát partner Anny K., kytarista Tomáš Vartecký.
24. 10. 2023|

„Nenechme se otrávit!" Připomeňte si tvorbu oslavence Jiřího Suchého v iVysílání

Herec, režisér, hudebník, dramatik, spisovatel, textař, výtvarník a především zakladatel Divadla Semafor Jiří Suchý slaví 1. října devadesáté narozeniny. Vybíráme při té příležitosti z iVysílání záznamy jeho vystoupení, archivní záběry i rozhovory.
1. 10. 2021|

Klip týdne: Anna K. šíří pohodu. Alespoň Na malou chvíli

Po třech letech od vydání posledního alba Světla představila svou nejnovější skladbu jedna z tuzemských předních zpěvaček Anna K. Na malou chvíli momentálně okupuje étery českých rádií a pod taktovkou režiséra Martina Linharta k ní nyní vznikl i videoklip.
23. 8. 2020|

Anna K. rozváží předvánoční Světlo

Zpěvačka Anna K. zahajuje předvánoční turné. Do českých a moravských divadel doveze Světlo. Nejen skladby ze své loňské desky odehraje v akustickém provedení. Navíc vydává také „bestofku“ – největší hity.
7. 11. 2018|

Jsem ten, kdo tě miloval, zpívá Michal Hrůza Anně K. Dohromady je svedl film

Michal Hrůza složil a otextoval titulní píseň ke komediální detektivce Ten, kdo tě miloval. Se zpěvačkou Annou K. také natočil klip. Společným duetem zvou na rodinný snímek, který režisér Jan Pachl připravil podle knižní předlohy Marie Poledňákové. Diváky dojme i pobaví v kinech od 8. listopadu.
15. 9. 2018|