Jako z Trainspottingu. Norský mladík uvízl v záchodu, lovil tam mobil

Dvacetiletý Cato Berntsen Larsen má rozhodně co vyprávět v hospodě přátelům. „Potápěl“ se totiž na veřejné toaletě kamarádovi pro ztracený mobil, přičemž v záchodu uvízl. Po hodině marné snahy ho museli vyprostit záchranáři. Bizarní případ pobavil sociální sítě. „Myslíte si, že máte špatný den? Ještě si to promyslete,“ napsala s odkazem na článek jedna žena na Twitteru.

Poté, co jednomu z dvojice přátel spadl mobil do záchodu, dohodli se, že Larsen je hubenější, a tak obsah toalety prohledá on. Výkaly mu sahaly až po stehna. „Zpanikařil jsem, nesnáším uzavřené prostory, bylo obtížné se tam pohybovat,“ uvedl Larsen. Na fotografiích zveřejněných na internetu mu jsou vidět jen ruce.

„Byl jsem zjevně dost hubený na to, abych se dostal dovnitř, ale už ne dost na to, abych se dostal ven. Byl jsem tam hodinu, bylo to velmi nepříjemné,“ popsal muž místním novinám Drammens Tidende.

„Byla tam i zvířata“

Veřejné záchody na malém městě nejsou propojeny s kanalizací, čistí se tak jen jednou za pár měsíců. „Bylo to strašně nechutné, nejhorší věc, co jsem kdy zažil. Jsou tam i zvířata. Už tam nikdy nevlezu. Bolí mě celé tělo,“ sdělil norskému listu VG. Záchranáři nakonec museli toaletu zničit, aby ho dostali ven.

„Tohle je asi nejlepší story, jakou jsem kdy slyšel,“ napsal na Twitteru Furges Johnson. Někteří uživatelé upozorňovali při sdílení článku na to, že by si ho ostatní měli přečíst raději až po jídle.

„Vlezli byste do záchodu, abyste zachránili kamarádův mobil? Ne. Já také ne,“ okomentoval bizarní příběh Patrck Torsney. Další komentář pak připomněl slavnou scénu z britského filmu. „Myslím, že tady někdo moc sledoval Trainspotting?!“ divil se na Twitteru.