Carla Bruni-Sarkozyová zpívá v televizi

Londýn - Televizní stanice BBC 2 dnes odvysílá vystoupení Carly Bruni-Sarkozyové. V pořadu, který je podobný české Noci s Andělem, hraje také Metallica nebo Paul McCartney. Manželka francouzského prezidenta hned po sňatku ohlásila, že sice omezí živé koncertování, které by bylo náročné na zajištění bezpečnosti, hudební kariéru ale neopouští. Dnešní vystoupení v britské televizi je toho důkazem.

Další vystoupení plánuje Carla Bruni-Sarkozyová na začátku října na obrazovce německé RTL. Zpěvačka nedávno vydala už třetí album Comme si de rien n'était (Jakoby nic), které se skvěle prodává. Z obchodů zmizelo už 300 tisíc hudebních nosičů. Italka, která vyrostla ve Francii, je v zemi galského kohouta velmi oblíbená.

Komentátor Zdeněk Velíšek ji považuje nejen za talentovanou zpěvačku, ale i za velmi nadanou a invenční textařku. Oceňuje také to, že se zpěvačka umí prodat. A z její popularity umí těžit i prezident Nicolas Sarkozy.

Sarkozy se musel rozvést krátce poté, co si s velikou pompou přivedl svou první ženu Cécilii a děti do Elysejského paláce. Poté, co ho první žena opustila, potřeboval sobě i Francii dokázat, že je opravdový muž. To byl moment, kdy se objevila velice krásná, velice známá a trošku problematická Carla. Společně se francouzský prezidentský pár těší přízni médií a potažmo i voličů.