Mrtvý muž v autě dostával za stěrač pokuty

Washington - Tragicky skončilo pátrání washingtonské policie po 58letém Georgi Moralesovi. Po měsíci ho objevili mrtvého na zadní sedačce auta v podzemních garážích jednoho obchodního domu. Za měsíc, co tu vůz stál, dali strážníci za stěrač auta několik upozornění na špatné parkování, těla si ale všimli, až když chtěli auto odtáhnout.

Osmapadesátiletý údržbář trpěl cukrovkou. Podle lékaře zemřel ale zřejmě na selhání srdce. Tělo bylo nalezeno na zadním sedadle automobilu, který už měsíc stál na parkovišti.

Za tu dobu dali policisté za stěrač několik pokut za parkování, mrtvého muže si ale nevšimli, protože automobil měl zabarvená skla. Podle svědků byl přitom kolem automobilu jasně cítit zápach. K objevu těla došlo až ve chvíli, kdy chtěla policie nechat vůz odtáhnout a rozbilo se okno.

Moralesova dcera prý přitom zmizení svého otce nenechala jen tak. Naposledy ho viděla na začátku května, když se jí ale neozýval, zašla na policii, aby otce vypátrali. Policie ale trvá na tom, že o takovém hlášení nemá žádný záznam. „Nechápu, proč ho nenašli. Dávali mu jen lístky za okno,“ říká dcera.