Batole přežilo pád ze 4. patra, žena ho chytla do náručí

Orlando – Obrovské štěstí měla šestnáctiměsíční holčička, která spadla ze čtvrtého patra. Jako zázrakem ji totiž zachránila žena, když chytila padající batole do náručí. Holčičce se nic nestalo. Děvčátko viselo z balkonu hotelové budovy v Orlandu, matka ženu, která zachránila její dítě, nazvala andělem.

Jen chvilka nepozornosti stačila, aby se šestnáctiměsíční Jah-Nea Mylesová dostala nepozorovaně na balkon v hotelu v Orlandu. Dvacetiletá matka Helena Mylesová svěřila dítě svým známým, ti ale batole dostatečně nehlídali. Holčička nakonec z balkonu spadla.

Incident pozorovala od hotelového bazénu Britka Helen Beardová. Ta viděla z balkonu visící dítě, okamžitě proto vyrazila k němu. A přiběhla právě včas, holčička zrovna padala, Heleně se ale podařilo ji chytit. Pak jí sice děvče vyklouzlo z rukou, i tak se jí ale nic nestalo. To ostatně potvrdili i v nemocnici, kam holčičku převezli.

„Je úplně v pořádku. Nemá na sobě ani škrábnutí,“ ujistila později matka batolete Helena Mylesová. „Děkuji bohu za to, že zachránil život mého dítěte. Dále děkuji té ženě, která musí být andělem seslaným z nebe,“ prohlásila také.