No comment: Jak se Uma Thurman a Casey Affleck dostali „do Varu“

Sestřih: Role Umy Thurman a Caseyho Afflecka (zdroj: ČT24)

Mstící se nevěsta s výcvikem samuraje i žena gangsterského šéfa. Uma Thurman je známa z mnoha rolí, na festival do Varů ale dorazila sama za sebe. Stejně jako její krajan a herecký kolega Casey Affleck. Při dnešním zahájení oba převezmou Cenu prezidenta festivalu.

Pro sedmačtyřicetiletou herečku Umu Thurman bylo zásadní setkání s režisérem Quentinem Tarantinem. Jejich společný film Kill Bill se také v neděli uvede v letním kině. Promítat se budou oba díly. Uvést film a setkat se s novináři ale nezabere celý den. Co dělají festivaloví hosté ve zbytku času? Chtějí poznat nová místa, prozradil výkonný ředitel festivalu ve Varech Kryštof Mucha. Třeba Uma Thurman dorazila o den dříve s celou rodinou a vypravili se na hrad Loket. Prohlédla si ho bez kamer, ty ale nechyběly při jejím příletu do Varů:

No comment: Uma Thurman přiletěla do Varů (zdroj: ČT24)

I Casey Affleck má už své místo ve Varech. Nejvíce na sebe tento herec upozornil svým prvním oscarovým úspěchem v loňském dramatu Místo u moře. Ve Varech představí svou novinku A Ghost Story (Přízrak). Pozvánku na festival dostal už před pár lety, kdy program uváděl film Ain't Them Bodies Saints, z pracovních důvodů ale nemohl dorazit. V tomto případě platí, že něco zlého pro něco dobrého: nyní přijíždí jako čerstvý držitel Oscara. A takhle se zdravil po příjezdu s fanoušky:

No comment: Casey Affleck přijel na festival (zdroj: ČT24)