Vydavatelství Stanford chce spustit inovovaný ekonomický portál

Praha - Vydavatelství Stanford ze skupiny podnikatele Karla Komárka plánuje spustit inovovaný podnikatelský a ekonomický portál. V rámci restrukturalizace svých internetových aktivit proto společnost představila nové personální obsazení online oddělení, jehož vedením byl pověřen Jiří Louthan.

„Společným cílem týmu je v co nejkratší době představit inovovaný podnikatelský a ekonomický portál, jež bude na internetu plnit stejnou funkci jako mateřská periodika Profit a Czech Business Weekly. Tím je především mediálně podporovat podnikatelský a ekonomický sektor v České republice,“ uvádí firma v tiskové zprávě.

Jiří Louthan přišel do Stanfordu ze skupiny Mafra, kde vedl finanční servery zpravodajského portálu iDnes. Marketing a komunikaci má nyní na starost Martin Březina, který doposud působil na vedoucích marketingových pozicích ve společnostech Atlas.cz, Centrum Holdings a krátce také ve společnosti Telefónica O2. Novým manažerem pro inzertní aktivity online oddělení se stal Lukáš Roučka.