Mladá fronta převzala vysílání TV Metropol

Praha - Vydavatelství Mladá fronta zahájilo výrobu nových pořadů pro vysílání TV Metrpol, které převzalo. Tvorbu představí v nejbližších dnech. TV Metropol v souvislosti s finančními problémy společnosti Metropol TV vysílala jen smyčku reprízovaných pořadů. Do portfolia firmy patřila i TV Pětka, která byla spuštěna v říjnu a začátkem února vysílání ukončila.

Programová skladba TV Metropol má zůstat zachována, i nadále bude cílit na zpravodajství, publicistiku a dokumentární pořady. Nové pořady chce vydavatelství podpořit kompletní marketingovou kampaní a speciální promoakcí. Signál televize pokrývá celou Prahu a 65 procent Středočeského kraje, což představuje zhruba 2,2 milionu obyvatel ČR.

MF se kromě vydávání knih a časopisů soustředí také na on-line a mobilní tituly se zaměřením na zpravodajství, odborný segment i life-style. „Pracujeme s těmi nejlepšími odborníky v řadě segmentů. To samo o sobě dává velmi dobrý základ k dalšímu rozvoji televizní stanice,“ řekl generální ředitel vydavatelství David Hurta.