Klip týdne: Falling In Reverse převlékají svůj debutový song do nového kabátu

S novým videoklipem se přihlásila lasvegaská skupina Falling In Reverse. Zajímavostí přitom je, že skladba The Drug In Me Is Reimagined není tak úplně novinkou, nýbrž devět let starou písní, jež dostala nové aranžmá.

V prosinci oznámili Falling In Reverse turné Drug In Me Is Gold na oslavu debutové desky The Drug In Me Is You. Nyní kapela vydala i speciální píseň a video s názvem The Drug In Me Is Reimagined.

Jedná se o novou verzi ústřední skladby jejich debutového alba The Drug In Me Is You vydanou v roce 2011. Ta byla vůbec první skladbou nového hudebního projektu Ronnieho Radkeho po jeho odchodu z Escape The Fate v roce 2008.

Falling In Reverse se touto cestou snaží vrátit ke svým kořenům a dát fanouškům k výročí něco speciálního. Novinka je přitom hudebně daleko od svého předchůdce. Zatímco The Drug In Me Is You je řízná post-hardocorová skladba, The Drug In Me Is Reimagined je balada opřená především o klavírní základ, a z celé původní verze tak byl zachován pouze text. 

„Chtěl jsem dát fanouškům něco zvláštního,“ říká k novince Radke. „Tato píseň nebyla vytvořena za účelem získání nových fanoušků. Byla vytvořena naopak speciálně pro ty, kteří tu byli od začátku. Chtěl jsem strhnout hudbu, abych ukázal, jak surové jsou texty. Takže můžete cítit píseň úplně jiným způsobem.“

Samotný vizuál pak už jen dokresluje skladbu jako takovou. Ústředním motivem je frontman hrající na klavír v zasněžené krajině obklopen tajemnými tančícími postavami. Celá scenérie pak vrcholí hořícím peklem. 

Falling in Reverse je americká post-hardcorová skupina, založená v roce 2006, tvořící pod společností Epitaph Records. Lídrem kapely je zpěvák Ronnie Radke, jenž byl do roku 2008 zpěvákem a textařem lasvegaské post-hardcorové skupiny Escape the Fate. 
Jejich debutové album The Drug in Me Is You  se dostalo až na 19. místo žebříčku Billboard 200, a to díky prodeji 18 000 kopií v prvním týdnu po vydání. Na podporu alba byly vydány singly „Raised by Wolves“, „The Drug in Me Is You“, „I'm Not a Vampire“ a „Good Girls, Bad Guys“.
Do dnešního dne kapela vydala celkem čtyři studiová alba.

Členové: 
Ronnie Radke – zpěv (2006–současnost)
Christian Thompson – sólové kytary, doprovodný zpěv (2015–současnost)
Derek Jones – kytara, doprovodný zpěv (2010–současnost)
Zakk Sandler – bassová kytara, vokály (2015–současnost)

Discografie: 
The Drug in Me Is You (2011)
Fashionably Late (2013)
Just Like You (2015)
Coming Home (2017)

Zdroj: Wikipedia

Falling In Reverse
Zdroj: ČT24/Facebook Falling In Reverse/Ashley McGuire