Klip týdne: OneRepublic hledají... lásku?

Toužíte po milenci? Vyjádřete to tancem stejně tak jako frontman OneRepublic v nejnovějším videu ke skladbě Wanted.

Wanted je po skladbě Rescue Me, která vyšla v květnu, druhým singlem OneRepublic tohoto roku. Video režíroval stejně tak jako v případě předchozího singlu Christian Lamb z Black Dog Films.

Nový vizuál staví na jednoduchosti. Frontman RyanTedder v něm zpočátku předvádí své taneční schopnosti zcela sám, aby se později spolu s celou kapelou připojil ke skupině balerín v doprovodu smyčcového kvarteta.

Skladba popisuje ženský boj o nalezení lásky („Řekla: Držím se představy, že najdu něco skutečného…,“ zpívá Tedder) a přestože tato pozdně letní hitovka jasně vypráví příběh někoho jiného, může se s ní ztotožnit prakticky kdokoli. 

OneRepublic je pop-rocková kapela z Colorada, která se proslavila díky spolupráci s producentem Timbalandem a jejich společné písni Apologize, které se prodalo přes 5 milionů kopií. Leaderem kapely je zpěvák, skladatel a producent Ryan Tedder.
Kapela byla založena roku 1996 Ryanem Tedderem a Zachem Filkinsem při jejich studiu na Colorado Springs Christian High School. Při jejich společné cestě domů se Tedder s Filkinsem bavili o svých oblíbených interpretech (Fiona Apple, Peter Gabriel a U2) a rozhodli se založit společně kapelu. Jejich první společný počin se jmenoval This Beautiful Mess.

Členové: 
Ryan Tedder
Zach Filkins
Eddie Fischer
Brent Kutzle
Drew Brown

Diskografie: 
2007 Dreaming Out Loud
2009 Waking Up
2013 Native
2016 Oh My My

Zdroj: Wikipedia

OneRepublic
Zdroj: ČT24/All-Noise