Kašpárek zase řádí v rohlíku. Bejbypankově

České Budějovice - Beznadějně vyprodaná je dnešní českobudějovická premiéra pokračování kabaretu Kašpárek v rohlíku. Projektu pro děti a dospělé, který stál u zrodu bejbypanku, zábavy pro všechny bez rozdílu centimetrů a věku. Při představení Kašpárka v rohlíku se „velcí baví jako malí za přítomnosti malých a malí se baví jako vždycky, i když se občas za velké stydí“. Nejinak tomu je i na dnešní premiéře v jihočeské metropoli.

Nové pokračování nyní už legendárního kabaretního představení je plné černého humoru, projekcí a odkazů. Inspiraci pro další vtipné, někdy i lehce provokativní písničky hledali jejich tvůrci prý i u publika, například v případě bejbypankové ukolébavky „Hají, hají“ pro hysterické matky.

Projekt Kašpárek v rohlíku vznikl jako reakce na nedostatek kvalitních původních písniček pro děti a také jako reakce na téměř neexistující mezigenerační zábavu. Originální propojení divadla a hudby, kabaretu a koncertování je určeno společně pro děti i dospělé.

Do projektu se zapojila i řada profesionálních nejen zpěváků-rodičů, například David Koller, Blanka Šrůmová nebo Milan Cais. Bejbypank hrají ve chvíli, kdy mají čas a chuť. Ti, kteří se na nové představení Kašpárka v rohlíku dneska nedostali, nemusí zoufat, kabaret se letos objeví například na řadě hudebních festivalů.