Zrodila se hvězda počtvrté. S DiCapriem a Beyoncé

Los Angeles - Americký herec a režisér Clint Eastwood připravuje nový remake klasického filmu Zrodila se hvězda a doufá, že se mu podaří přesvědčit Leonarda DiCapria, aby se ujal hlavní role po boku zpěvačky Beyoncé, napsal server Deadline. Eastwood nyní spolupracuje s DiCapriem na biografickém filmu o nechvalně známém šéfovi FBI J. Edgaru Hooverovi nazvaném jednoduše J. Edgar, v němž DiCaprio hraje titulní roli.

DiCaprio se tak stal zatím posledním hvězdným jménem, o němž se v souvislosti s hlavní rolí ve čtvrté verzi filmu Zrodila se hvězda hovoří. V jednu dobu byl nejžhavějším kandidátem Will Smith, ale údajně se uvažovalo i o Russellu Croweovi, Hughu Jackmanovi, Robertu Downeym mladším či Jonu Hammovi.

Eastwood plánuje hudební verzi filmu, čímž odkazuje k režii stejnojmenného snímku z roku 1976, kde si hlavní role zahráli Barbra Streisandová a Kris Kristofferson, a jeho příběh byl přesunut z filmového průmyslu do hudebního byznysu. V původní verzi z roku 1937 hrál Fredric March a Janet Gaynorová, v prvním remaku z roku 1954 se objevili James Mason a Judy Garlandová.