Na návštěvě u České televize

Karlovy Vary – Do zákulisí filmování, zpravodajských relací a televizních pořadů mohou nejen nahlédnout, ale i si některé profese vyzkoušet všichni, kteří v Karlových Varech navštíví Domov České televize. Dnes se například mohou setkat s Jů, Hele a dalšími loutkami Studia Kamarád. Zítřek bude celý program patřit Poslovi.

Posel je název nového filmu Vladimíra Michálka, který vznikal v brněnském studiu České televize. Natáčel ho Vladimír Michálek s Matějem Hádkem v roli messengera. „Tvůrci a herci filmu si na nás vyhradili téměř celý den. Speciální akcí bude večer koncert Blue Effectu, protože Radim Hladík skládá k filmu hudbu. Ještě jeden velký koncert bude ve 22:30 po slavnostní projekci,“ prozradil k programu Domova ČT 5. července David Ejem z Marketingu ČT.

Ti, co přijdou na Divadelní náměstí, kde dočasný televizní dům stojí, se mohou těšit také na bikerovou exhibici, jízdy na kole si totiž protagonisté Michálkova filmu užijí docela dost.

Domov ČT bude mít dveře otevřené až do 8. července. Více podrobností o workshopech, setkáních s tvůrci nebo fotostudiu, v němž se lidé mohou nechat zvěčnit na fotografii z filmu či večerníčku, najdou zájemci na speciálních webových stránkách.

Prezentace ČT na MFF Karlovy Vary (zdroj: ČT24)