Morcheeba svede celé Roxy už dnes večer

Praha – Už dnes večer se Prahou rozlije jemný trip hopové populární kapely Morcheeba. Stane se tak v rámci oslav jednadvacátých narozenin klubu Roxy Be Twenty One. Formace v čele se sympatickou frontmankou Skye pražskému publiku představí novinkovou desku Head Up High, která nedávno vyšla.

Head Up High je už osmým studiovým albem, na němž Morcheeba servíruje ukázkově dobrý pop. Z několika poslechů se zdá, že se trojici po čase konečně podařilo natočit šťavnatou desku, s níž by se mohla vrátit do čela hitparád. Podmanivé zvuky kytar účinkují stejně dobře jako sametový hlas Skye Edwardsové, a publikum tak zase uslyší Morcheebu v poloze, kde ji má nejraději.

Nové svádivé, příjemně líné i energické melodie mohou diváci slyšet i naživo, a to právě v Roxy. Klub uspořádal několikadenní akci, při níž slaví jednadvacet let na scéně, a právě Morcheeba patří k hlavním hvězdám. K oslavám vybízí i sama kapela, která prostřednictvím svého facebookového profilu fanouškům vzkázala: „Roxy slaví dvacáté první narozeniny a chceme, abyste dorazili slavit. Zahrajeme 24. října, tak se uvidíme na místě!“

Jak nová Morcheeba zní, si poslechněte v barevném videoklipu ke skladbě Gimme Your Love.