Povečeřet s Mozartem

Praha – Chléb a hry, nepřekonatelné spojení, ověřené historií, je stále platné. Mimořádně atraktivní kombinaci proslulých operních árií a duetů, inspirativní dobové atmosféry a prvotřídní gastronomie nabízejí Večeře s Mozartem, pravidelně pořádané v nádherném novobarokním tanečním sále Boccaccio Grand Hotelu Bohemia v centru Prahy. Představení se konají vždy od 19:00.

Nejznámější árie a duety z Mozartových oper Figarova svatba, Don Giovanni a Kouzelná flétna zpívají sólisté Daniel Klánský a Terezie Švarcová za doprovodu známého Bennewitzova kvarteta nebo smyčcového kvinteta složeného ze členů z předních českých orchestrů. Excelentním výkonům zpěváků a muzikantů dává vyniknout dokonalá akustika sálu skrytého v podzemí hotelu, v srdci Starého Města kousek od Obecního domu.

Taneční sál Boccaccio je uměleckým dílem z umělého mramoru, zlata a křišťálového skla, s parketovou podlahou z devíti druhů orientálních dřev a mnoha vzácnými detaily, ve 30. letech minulého století byl jedním z nejvyhledávanějších míst pražské smetánky. Všichni účinkující vystupují v dobových kostýmech.

Večeře s Mozartem / Taneční sál Boccaccio
Zdroj: ČT24/2media

Nejbližší termíny představení: 23. prosince, 29. prosince, 30. prosince a 4. ledna.