Hentai Corporation zdolali s bobřími naháči hranice nemožného

Pokud vám tradiční Vánoce lezou krkem a přáli byste si je jakkoliv zpestřit, příště nesmíte chybět na předvánočním večírku Hentai Corporation. Pokud jste nestihli včerejší křest jejich debutové desky v Paláci Akropolis, můžete si ji opožděně nadělit pod stromeček. Vlastní zážitek z koncertu vám ale bohužel nenahradí, to se zkrátka musí zažít na vlastní kůži.

Hentai Corporation jsou šílení. Prakticky všechno, co se odehraje na jejich koncertě, je nepublikovatelné. U vchodu na akce sice ještě stále nevisí cedulka „Vstup povolen pouze osobám starším osmnácti let“, ale to by kapela zase přišla o skvostné znechucené pohledy některých náctiletých dam, kterým málem vypadly oči z důlků.

Pražská pětice je sice kontroverzní, ale může si to dovolit. Svůj trash rock'n'roll totiž zvládají levou zadní. Radek Škarohlíd s přehledem vříská jako Ian Gillan z Deep Purple v Child In Time a zbytek sestavy se s vlastním nástrojem mazlí jak s nejlepší milenkou, tak proč si k tomu neloupnout pár ibáčů, nezapít je pivem a neudělat nějakou show?

Takže ve zkratce: Pánové se váleli po zemi, mikrofon zpěváka se několikrát ocitl u něho v poklopci, kam posléze narval i celé sako. Došlo i na servání koberce a zběsilý tanec pod ním, o epileptických škubech na zemi ani nemluvě. Mravnostní policii se z frekvence sprostých slov zavařil měřák a při vzájemném olizování bradavek explodoval definitivně. Když na pódium naběhla desítka nahých chlápků s bobřími hlavami, aby zatančila „Equilibristic Brides“, panty spadly údivem i těm nejotrlejším.

Debutová deska Hentai Corporation
Zdroj: ČT24/Hentai Corporation

Deska se křtila bramborovým salátem. Je vymazlená, je skvělá. Takže si ji kupte, ale hlavně choďte na koncerty. S každým dalším večerem totiž Hentai Corporation překonávají hranici nemožného.