Noční můra církve Marilyn Manson se vrátí do Prahy

Praha - Marilyn Manson si Česko zřejmě oblíbil. Král kontroverze totiž potěší svoje fanoušky už pošesté - 12. srpna vystoupí ve Velkém sálu Lucerny. Zpěvák údajně pracuje na nové desce. Datum vydání ani její název doposud nejsou na světě, a proto není jisté, jestli se na pultech do doby pražské akce vůbec objeví, nebo zdali nový materiál vůbec zazní.

Manson, který si svůj umělecký pseudonym zvolil podle vraha Charlese Mansona, má se svojí kapelou v přihrádce osm studiových desek, pyšnit se může i třemi nominacemi na Grammy Awards. O jeho klipech se v noci zdá jak církvi, tak i mravní policii. Manson si zkrátka libuje v kontroverzi, speciálně v kategorii sexu a náboženství.

Zatím poslední deska Born Villain byla přijata celkem dobře, v rámci turné se podíval také do Prahy, kde vyprodal Lucernu, kam se teď v rámci Hey Cruel World Tour vrací.

K novému materiálu řekl zpěvák pouze to, že bude filmový. Nevylučuje se tedy možný koncept vizuálního alba. S větší pravděpodobností ale Brian Warner narážel na svá filmová angažmá, kterých se hromadí víc a víc. A nehodlá s nimi skoncovat. V roce 2016 chystá světu ukázat vlastnoručně zrežírovaný snímek The Phantasmagoria: Visions of Lewis Carroll.