Guvernér ČNB Singer o vývoji české ekonomiky

Kam směruje aktuální vývoj české ekonomiky a jaká je měnová politika České národní banky? Kdo zasvěcenější by měl na tyto otázky odpovědět než guvernér ČNB Miroslav Singer? Ve spolupráci s pořádajícím Klubem investorů přenášel web ČT24 jeho přednášku živě. Na půdě Vysoké školy ekonomické v Praze ji guvernér Národní banky přednesl 9. dubna. Videozáznam najdete v tomto článku. Omluvte zhoršenou technickou kvalitu.

ZÁZNAM: Přednáška Miroslava Singera (zdroj: ČT24)

Anotace: Miroslav Singer pohovoří na aktuální téma týkající se vývoje české ekonomiky a měnové politiky ČNB. Přinesla nedávná měnová intervence ČNB spojená s oslabením české koruny České republice očekávaný prospěch, nebo ne?

Přednáška se koná na Vysoké škole ekonomické, Náměstí W. Churchilla 4,Praha. Pořádá: Klub investorů. Z Klubu investorů přenášel web ČT24 také konferenci na téma „urbanismus a ekonomický růst“, připomenout si ji a přehrát můžete v následujícím článku:

Na webu ČT24 můžete sledovat živě a později ze záznamu diskuse a přednášky na témata ekonomická, politická, společenská i kulturní. Více o nich na následujícím odkazu: