České dráhy přeruší dopravu na čtyřech tratích v Ústeckém kraji

Ústí nad Labem - České dráhy (ČD) přeruší tento měsíc kvůli opravám železničního svršku dopravu na čtyřech úsecích regionálních tratích v Ústeckém kraji. S výlukou v úsecích Děčín hlavní nádraží - Děčín východ, Most - Obrnice, Žatec - Žatec západ a Louny - Hřivice cestující musejí počítat od 7. do 16. července. Všechny spoje budou nahrazeny autobusy, informoval ředitel ústeckého krajského centra osobní dopravy ČD Petr Hinterholzinger.

Výluka na tratích z Děčína do Ústí nad Labem a do České Lípy v úseku Děčín hlavní nádraží - Děčín východ je plánována od 7. do 8. července vždy od 8:30 do 13:00. Doprava na tratích Most - Žatec západ a Most - Rakovník bude v úseku Most - Obrnice přerušena 11. července od 8:00 do 14:40.

Na tratích 123 a 126 mezi Žatcem a Žatcem západ bude výluka od 12. do 15. července. Rychlíky budou vedeny odklonem a cestující tam použijí náhradní přepravu.

Opravu koleje v úseku Louny - Hřivice na trati Most - Rakovník znemožní průjezdy vlakových souprav od 8. do 10. července vždy od 7:10 do 17:00.

Bližší informace podají zaměstnanci Českých drah v příslušných železničních stanicích, uvedl Hinterholzinger.