ČSA nabízejí levné letenky do dalších čtyř měst

Praha – Dceřiná společnost Českých aerolinií Click4Sky.com rozšířila své destinace o další čtyři města. Levné letenky na vybraná místa do běžných letů Českých aerolinií se ode dneška prodávají také do Marseille, Sofie, Helsinek a Splitu. Oznámila to zástupkyně společnosti Marcela Fialková. Click4Sky tak létá do rovných 40 destinací. Společnost se údajně snaží vyjít vstříc poptávce cestujících především z řad turistů. Podle Fialkové si loni získala oblibu středomořská letoviska, proto nabídku letos doplňuje Marseille a také chorvatský Split, kam se létá jen v letní sezoně.

Click4Sky začaly prodávat levné letenky v polovině září 2007, aby se vyprodala volná místa v letadlech ČSA. Zpáteční letenka se prodává za jednotnou cenu 2 780 Kč včetně všech poplatků a občerstvení na palubě. Od března se navíc platí 250 korun za odbavení na letišti v Ruzyni, internetové odbavení je zdarma.

Nákup levných letenek u Click4Sky má řadu omezení, aby mateřská firma
nepřicházela o lépe platící zákazníky. Jedním z nich je minimální délka
pobytu, takže cestující se nemůže vrátit dříve než za tři dny. Levnou
letenku také není možné koupit jako jednosměrnou a nelze u ní měnit termíny odletu a příletu. Letenku Click4Sky si dosud koupilo více než 150 tisíc lidí.