Policisté vyšetřují ubodání manželů

Slatinice (Olomoucko) - Neznámý pachatel zavraždil v noci na dnešek ve Slatinicích na Olomoucku dvaašedesátiletou ženu a šestaosmdesátiletého muže. Ve vedlejším domě pak nalezli policisté oběšeného čtyřicetiletého muže. Zda spolu obě události souvisí, v současnosti policie vyšetřuje. Podle bližších informací olomoucké policejní mluvčí Marty Vlachové zemřeli manželé na následky bodných a řezných zranění. Vlachová upřesnila, že tragédie se odehrála v místní části Slatinic Lípy.

Martin Nasswettr, vyšetřovatel:

„Prověřuje se i vyšetřovací verze, že na smrti dvou zavražděných má podíl soused, který byl nalezen mrtev ve vedlejším domě.“

„Vstala jsem, jenže jsem neměla brýle, takže jsem viděla jen dvě osoby, jak se rvou. Pak ta jedna vtáhla druhou dovnitř,“ řekla ČT svědkyně události, kterou kolem půl šesté hodiny ranní vzbudil hluk před domem manželů. „V rodinném domku byla nalezena těla starších manželů v tratolišti krve. Kdo je zabil, je nadále v šetření. Neznámý je zatím i motiv vraždy,“ doplnila mluvčí.

Reportáž Moniky Bezuchové (zdroj: ČT24)

Podle jedné z vyšetřovacích verzí mohl oběti zavraždit muž, kterého policisté nalezli oběšeného ve vedlejším domě. Tuto verzi nelze podle mluvčí vzhledem ke stadiu vyšetřování potvrdit ani vyvrátit.

Martin Nasswettr
Zdroj: ČT24