Muž bez řidičáku zranil při nehodě tři lidi, sám nepřežil

Nový Jičín - V Novém Jičíně nezvládl průjezd pravotočivou zatáčkou dnes ráno třiatřicetiletý řidič a při nehodě zranil tři lidi, kteří byli v autě. Sám nehodu nepřežil. Policisté zjistili, že muž nevlastnil řidičský průkaz, informoval o tom novojičínský policejní mluvčí Petr Gřes. Všechny čtyři osoby zůstaly ve voze zaklíněny a s jejich vyproštěním museli pomoci hasiči.

„Při projíždění pravotočivou zatáčkou přejel do protisměru a následně sjel do příkopu. Čelně narazil do betonového překladu mostku,“ uvedl mluvčí. Příčinu nehody policie stále vyšetřuje.

V autě se zranili tři muži a žena. Řidič zemřel v novojičínské nemocnici na operačním sále. „Pacient utrpěl těžká poranění neslučitelná se životem,“ uvedl mluvčí novojičínské nemocnice Miroslav Fajkus.

Další třiatřicetiletý spolujezdec utrpěl poranění hrudníku a nohy. Pětatřicetiletý muž pak měl poraněnou ruku a podezření na otřes mozku, devětapadesátiletá žena měla poraněnou hlavu a ruku. Tito tři zranění skončili na chirurgické ambulanci novojičínské nemocnice.