Neznámý muž se na Praze 4 svléká a masturbuje před dětmi

Praha – Policie pátrá po neznámém muži, který se obnažuje a masturbuje před dětmi, hlavně školačkami v Praze 4. Zároveň apeluje na rodiče, aby nenechávali své děti bez dozoru. Nelze totiž vyloučit, že pachatel bude vyhledávat společnost malých dětí stále častěji a jeho jednání se navíc stále stupňuje. Jakékoli informace o muži nebo o zmíněném případu mohou lidé sdělit na linku 158. Pozorní by měli být zejména lidé bydlící ve Lhotce a Braníku. Podezřelý je ve věku mezi 20 až 30 lety, je zhruba 180 až 185 centimetrů vysoké štíhlé postavy a má krátké černohnědé vlnité vlasy. Naposled měl na sobě modrou košili s černými pruhy a černé šortky. Přes rameno měl sportovní tmavou tašku.

Podle policie se muž pohybuje v oblasti Prahy 4 už delší dobu. Naposledy tam byl viděn minulý čtvrtek odpoledne, kdy si na křižovatce Vavřenovy a Jílovské ulice vyhlédl sedmiletou holčičku na koloběžce. Dívka později kriminalistům řekla, že se před ní muž obnažoval a poté jí potřísnil vlasy a tričko jakousi neznámou tekutinou. V současné době uvedenou látku zkoumají znalci. Mluvčí pražské policie Eva Stulíková uvedla, že případ policie zatím vede jako trestný čin výtržnictví.    

Policisté nevylučují, že muž v Praze 4 bydlí. Podle jejich zjištění děti zpočátku jen pozoroval, později před nimi prý začal masturbovat a nakonec se pokusil i o fyzický kontakt s nimi. Vrcholem jeho jednání byl právě zmíněný případ. Jeho další případné jednání tohoto charakteru nelze v tuto chvíli odhadnout, zdůraznila Stulíková.