Ohromné maličkosti - Vystoupí tyto soubory, dámy a pánové:

ANTONÍN D.S. - následník slavných Puchmajerů předvede své známé Partnery.cz a v premiéře i sólovku Jakuba SADisty Škorpila Skorpil on Stage.ENSEMBLE OPERA DIVERSA - brněnská komorní opera představí v pražských premiérách dvě své autorské a zbrusu nové miniopery, inspirované japonskými kjógeny: Muž a žena v loďce a Zpívající ženich.

Veronika HARCSA - mladá hvězda maďarského jazzu s bohatým menu národních i mezinárodních písní se v písňové volence a za doprovodu klavíru (hraje Attila BLAHO) podřídí vůli samotných diváků.

Arnošt GOLDFLAM - všem dobře známý autor, herec, dramatik a spisovatel bude číst dětem pohádky ze sbírky Standa a dům hrůzy a pro dospělé bude improvizovat Osudy neznámého herce DNZ.

Viliam KLIMÁČEK - nejvýznamnější současný slovenský dramatik předvede coby one-man-band pro toto „vydání“ Ohromných maličkostí vytvořenou novinku Ginsberg v Prahe (eštébácké oratorium 1965)

NAIVNÍ DIVADLO - loutkové divadlo z šumného Liberce, které je českým vývozním artiklem, představí absolutní miniaturu Vítka Peřiny Lyžařův sen (minutové drama pro dvanáct loutek).

Petr NIKL - světoznámý český výtvarník, iniciátor „hnízd her“, pohádkář, básník, performer a písničkář překvapí všechny svým projektem Maličké ohromnosti ušitým přímo na míru těmto Ohromným maličkostem.

JAROSLAVA POKORNÁ - významná herečka a nositelka Ceny Alfréda Radoka, ale i žačka Ivana Vyskočila a z jeho úradku spisovatelka, představí své povídky z knížky Maminka není doma.

Vojta ŠVEJDA a Jan KALIVODA - mezinárodně proslulé nadnárodní pantomimicko-hudební duo vystoupí se svou improvizovanou dumbpunkpantomimemusicimproshow zvanou Metamorphosis famfulare.

CTIBOR TURBA - mim, profesor, komik a vůbec velikán českého divadla „hraje, režíruje a především promítá a k tomu urputně muzicíruje“ autorskou koláž z úryvků vlastních legendárních představení nazvanou Nouzový pro-padák.

Hana VOŘÍŠKOVÁ - uznávaná choceňská loutkářka a výtvarnice nejen přiváží armádu svých Andělů, ale také hraje dětem i dospělým „malou loutkovou stínohru o narození Ježíše Krista" Pokoj vám.

V časném odpoledni specielní blok pro děti.

Další překvapení zaručena.