Posázaví se má čím chlubit

Během sobotní taneční soutěže ve standardních a latinskoamerických tancích o Cenu Společenského centra TÝNEC se představily také taneční formace tanečních klubů z celého Středočeského kraje. Největší úspěch sklidil klub Taneční školy Salta Jitky a Karla Maršálkových.

Musím říci, že taneční páry z tohoto klubu jsou opravdu na špičkové úrovni. Velké úspěchy sklízejí nejen v Týnci nad Sázavou, ale i v dalších městech České republiky. Taneční soutěže jsou v Posázaví velmi podporovány a oblíbeny soutěžícími i z toho důvodu, že taneční sál v Týnci nad Sázavou je na velmi špičkové úrovni a majitel se má čím chlubit.

Tancování má u nás v regionu již tradici a to díky úsilí Jitky a Karla Maršálkových, kteří se snaží pracovat s dětmi už od předškolního věku. Není přeci nic lepšího, než když se vaše dítě může věnovat něčemu, co pak v očích rodičů a prarodičů vyvolává hrdost nad jejich potomky a mnohdy se v jejich očích zaleskne i nějaká ta slza. Hrdost je vidět i v očích Karla a Jitky, když se dívají na své svěřence, a za to jim patří velké poděkování a uznání.

Ještě jednou bych chtěla jmenovitě poděkovat Kláře Boubínové, Lukáši Danielovi, Lukáši Jaloveckému, Michalu Kalošovi, Zuzaně Kamenské, Romanu Poleneckému, Lence Maršálkové, Danielu Netušilovi, Evě Schůtové, Lence Silvarové, Adamu Šerpánovi, Else Zemánkové, kteří v Týnci nad Sázavou předvedli, že tancování je u nás na velmi dobré úrovni.

Poděkování patří všem, kdo taneční soutěže podporují, podnikatelům i městům. I společnost Posázaví o.p.s. už od roku 2004 pořádá každoročně soutěž o Cenu Posázaví. Ne jinak tomu bude i letos, proto vás srdečně zveme do Týnce nad Sázavou, kde je opravdu na co se dívat.

Bohunka Zemanová, ředitelka společnosti Posázaví o.p.s.