AVÍZO: Tradiční dětský karneval v Rozsochách

Mateřská škola Rozsochy ve spolupráci s rodiči dětí z mateřské školy pořádá v sobotu 6. března 2010 v 13:30 v Orlovně v Rozsochách tradiční karneval. I letos nebude chybět bohatá tombola pro děti a dospělé zvlášť.

Haló, haló, račte dál, vítá vás zas karneval. Zveme víly, prince, draky, klauny, šašky na náš rej, vy dospělí přijďte taky, bude nám tu spolu hej.

Tradiční karneval se uskuteční v sobotu 6. března 2010 v 13:30 v Orlovně v Rozsochách. I letos nebude chybět bohatá tombola pro děti a dospělé zvlášť. I malá tombola, ve které vyhraje snad každý.

V širokém okolí snad nic takového nemají, i proto jsou Rozsochy možná tak vyhledávány. V loňském roce si našlo do Rozsoch cestu asi 150 dospělých a 160 dětských tváří. Nebyli to jen místní a tuto akci přijeli podpořit i lidé z širokého okolí. Děti, rodiče, babičky i dědečci, ti všichni zaplnili celý sál. Doufáme, že i letos budeme moci sledovat, jak je celá Orlovna zaplněná. Snad i letos budou odměnou pořadatelům rozzářené a spokojené dětské tváře. Co víc si přát.

Josef Střešňák