Začal předprodej vstupenek na Colours of Ostrava 2013

Ostrava – Měsíc po skončení hudebního festivalu Colours of Ostrava zahájili organizátoři předprodej vstupenek na příští, dvanáctý ročník. Ten bude opět čtyřdenní, a to od 18. do 21. července. Podruhé v historii bude v Dolní oblasti Vítkovice – mezi památkově chráněnými vysokými pecemi a Dolem Hlubina.

„Můžeme slíbit, že rozsah přehlídky, počet scén i kvalita vystupujících bude minimálně taková jako letos,“ řekla agentuře ČTK ředitelka festivalu Zalta Holušová. Dodala, že nový areál se rozhodně osvědčil.

Vstupenka na celé čtyři dny se začala prodávat za 1190 korun. V limitované edici pět tisíc kusů jsou lístky k dostání v síti Ticketpro, v e-shopu Colours of Ostrava nebo v prodejně Orientál. Už nyní se prodávají také místa ve stanovém městečku a parkovací místa. Kemp stojí sto korun denně na osobu, stan je za stokorunu na celý festival a parkování auta stojí pět set korun na celé čtyři dny.

Organizátoři oznámili, že už nyní je jasné, že stanové městečko nebude tak jako letos přímo v Dolní oblasti Vítkovice, ale v areálu Slezskoostravského hradu.

Letos přišlo na festival skoro 32 tisíc lidí. K největším a publikem nejlépe přijatým hvězdám patřila francouzská zpěvačka Zaz.