Štěpánek s Paesem si připsali první vítězství, rozhodli v super-tiebreaku

Londýn - Po Tomáši Berdychovi, který prohrál pondělní úvodní duel se Švýcarem Stanislasem Wawrinkou 2:1 na sety, se na Turnaji mistrů představil i další český zástupce. Radek Štěpánek si ve čtyřhře s Indem Leanderem Paesem připsal první vítězství, když dvojice porazila rakousko-brazilský pár Alexander Peya - Bruno Soares 6:3, 5:7 a 10:8. Utkání jsme sledovali v textové on-line reportáži.

V jediném letošním vzájemném utkání vyhráli Štěpánek s Paesem nad brazilsko-rakouským párem ve finále US Open relativně hladce 6:1, 6:3. Tentokrát museli o úspěch bojovat hodinu a 45 minut a nakonec v super-tiebreaku proměnili až svůj čtvrtý mečbol. Dalšími soupeři česko-indické dvojice, která se do čtyřhry na Turnaji mistrů kvalifikovala podruhé za sebou, budou španělští obhájci titulu Marcel Granollers a Marc López a jejich krajané David Marrero s Fernandem Verdascem.

Dnešní program v Londýně pokračuje španělským duelem mezi Rafaelem Nadalem a Davidem Ferrerem ve skupině A, do níž patří i Tomáš Berdych. Večer přijde na řadu další čtyřhra B. Bryan, M. Bryan - Dodig, Melo a zápas Srba Novaka Djokoviče se Švýcarem Rogerem Federerem.