AVÍZO: Hudební festival na Libochovicku Rock co rok

V pátek 11. dubna se ve Slatině u Libochovic koná jarní minifestival Rock co rok. Vystoupí kapely Znouzectnost, Edera, Punk Pirates, the Oxx. Pořadatelem je občanské sdružení Rock co rok, které chce svou činností preventivně působit proti negativním jevům ve společnosti, chce přispět k smysluplnému trávení volného času a upevňování přátelského vztahu k přírodě, historii, kultuře a sportu.

Libochovické občanské sdružení Rock co rok, které se významnou měrou podílí na kulturním a sportovním dění Libochovicka, se opětovně rozhodlo zkrátit čekání na letní open air festival uspořádáním jarního minifestu.

Jarní festival Rock co rok
Zdroj: ČT24/Dagmar Stehlíková

Akce se koná v pátek 11.dubna v hostinci „U Pídi“ ve Slatině u Libochovic. Vstupné: 100 Kč   Těšit se můžete na tyto kapely - Znouzectnost (rock-punk, Plzeň), Edera (alternative, Libochovice), Punk Pirates (punk-rock, Libochovice), the Oxx (punk-rock, Mělník).

Jarní festival Rock co rok
Zdroj: ČT24/Dagmar Stehlíková

Ke každé vstupence na minifestival návštěvníci získají slevenku v hodnotě 50 Kč, kterou mohou následně  uplatnit na RCR Open air festivalu 2014, který se již tradičně bude konat na začátku měsíce července v Libochovicích.

Jarní festival Rock co rok
Zdroj: ČT24/Dagmar Stehlíková

Rock co rok chce všem bez rozdílu věku nabízet kulturní (hudbu, divadlo, film), společenské (dětské dny, karnevaly) a sportovní (Koloběžkyáda, Kulatý svět, 9.999m s Rock co rok) vyžití během celého roku.

Dagmar Stehlíková